Blog

Work and Study Ireland: Kombinuj studium a práci s předem zajištěným bydlením

Datum: 8.2.2024 12:32          Publikoval: Sabina Feldmanová

Bojíš se finanční náročnosti vysokoškolského studia v Irsku? Naše odpověď: Work and Study Ireland! Jsme jediná agentura v Česku i na Slovensku, která nabízí podobný program.

Jen si to představ…

…přiletíš do Irska a během léta se adaptuješ na místní život, jazyk a kulturu, budeš mít zařízené pracovní číslo PPSN (na které se běžně čeká i 3 měsíce), získáš svou první práci v Irsku a také samozřejmě ubytování. V září, až ti začne vysokoškolské studium, si jen život upravíš tak, ať zvládáš školu kombinovat s prací, Možná si tak ani nevšimneš, jak hladké přistání jsi měl/a. Přesně o tom je náš program WORK AND STUDY IRELAND.

Dívky v Irsku

Balíček dvou programů – studium a práce v Irsku

  • Finanční bezpečnost od začátku: Začni své studium v Irsku bez finančních starostí. Nabízíme ti komplexní balíček, který ti umožní přijet do Irska, získat práci a zajistit si ubytování již v létě. V době, kdy v Irsku panuje housing crisis, ti poskytneme hladký start s předem zajištěným bydlením.
  • Flexibilita pro tvůj komfort: Program Work and Study Ireland ti umožní skloubit studium na univerzitě s prací na částečný úvazek. Nemusíš se obávat, že bys nedokázal/a zvládnout finanční zátěž. Jsme tu proto, abys mohl/a snadno skloubit své akademické a pracovní povinnosti.
  • Otevřeme ti cestu k univerzitnímu vzdělání: S naší pomocí překonáš finanční překážky a vstoupíš do světa vysokoškolského vzdělání v Irsku. Díky našemu programu se můžeš plně soustředit na svůj akademický rozvoj, bez finančního stresu.

Dívka v irsku

Začni psát svůj vlastní irský příběh!

S námi je studium v Irsku dostupné a finančně zvládnutelné. Nenech se zastavit obavami o finance – vstup do programu Work and Study Ireland a otevři si cestu k úspěchu.

Všechny důležité informace byly zmíněny na informačním webináři, který si teď můžeš pustit se záznamu:

Už víš, že do toho jdeš? Napiš nám na studium@czech-us.cz.